Pomela salad with chicken
החומרים:
4 כפות שמן תירס
1 בצל סגול קצוץ
רבע קילו בוטנים ללא מלח, קלופים ושבורים מעט
1 חזה עוף חלוט ומפורק לחוטים (או רבע קילו שרימפס מנוקים וקצוצים)
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 פומלה
3 כפות קוקוס
מיץ מליים אחד (או מחצי לימון)
2 כפות רוטב סויה
1 כף סוכר
1 פלפל אדום חריף, מנוקה מזרעים וקצוץ דק
חצי כוס כוסברה קצוצה.
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בווק ומזהיבים בו את הבצל יחד עם שברי הבוטנים. מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה.
מוסיפים את חזה העוף המבושל והמפורק או את השרימפס הקצוצים ומטגנים עוד דקה-שתיים. מסירים מהאש ומצננים.
קולפים את הפומלה ומפרקים לפלחים. קולפים את הפלחים, נפטרים מה"עור" ומהציפה הלבנה, ומפרקים לבקבוקים.
שמים את תוכן הווק בקערה ומוסיפים את הפומלה ושאר מרכיבי הסלט. מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.