החומרים:
1 פפאיה לא בשלה, במשקל בערך 500 גרם, קלופה, פרוסה בעזרת קולפן וקצוצה לגפרורים
10 תרמילי לוביה קצוצים גס
1 פלפל אדום חריף קטן קצוץ דק
4 שיני שום בינוניות, מעוכות
7 כפות רוטב סויה (או רוטב דגים)
רבע כוס מיץ לימון
7 כפות סוכר
10 עגבניות שרי חצויות
רבע כוס בוטנים מרוסקים.
אופן ההכנה:
שמים פפאיה, לוביה, פלפל חריף, שום, סויה, לימון וסוכר בשקית גדולה ועבה. סוגרים היטב, מנערים ומועכים. מנערים שוב ומועכים שוב. הפעולות האלה יערבבו את מרכיבי הרוטב ויכניסו את התיבול לפרי.
מוסיפים את העגבניות לשקית, מנערים ומועכים קלות.
מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל בוטנים.